Services

Baby Boom

 Een babyboom nagel is een natuurlijk uitziende nagellook. Bij de manicure wordt er met 2 verschillende kleuren (roze en gebroken wit) gel of acryl gewerkt. Het lijkt op een French manicure, maar dan zonder een scherpe smile line en een spierwitte rand. Het geeft een rustige uitstraling maar is tegelijk erg chic. 

Gellak

Gellak is een combinatie van stoffen die onder een LED- of UV-lamp moet uitharden. De lamp zorgt ervoor dat de prachtig glanzende lak veel langer kan blijven zitten dan nagellak. Ook droogt de gellak door de lamp sneller dan gewone nagellak. De gelnagels blijven 3 tot 4 weken mooi zitten.

Pedicure

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan ons voor de pedicure.

Nail Art

Nailart is het verzamelwoord voor het versieren van je nagels. Het kan gezien worden als het opmaken van je nagel. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, bijvoorbeeld met nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitters en gekleurde gel. 

Acryl

Acryl is een nageltechniek waar je twee stoffen met elkaar mengt waardoor er een dikke massa ontstaat. De ontstane acrylmassa is hierna gemakkelijk te modelleren op je nagel. Van zodra beide stoffen gemend zijn met elkaar start het uithardingsproces. Je hebt dus maar een korte periode om de acrylnagels de gewenste vorm te geven.

Om acrylnagels te maken heb je acrylpoeder (polymeer) en acrylvloeistof (monomeer) nodig. De twee componenten zijn voor elkaar gemaakt, je mag dus nooit verschillende merken mengen.
Door het mengen van polymeer en monomeer ontstaat er een chemische reactie waardoor de acrylmassa uithardt. Voor acrylnagels heb je dus geen nagellamp nodig. Acrylnagels zijn pas volledig uitgehard na 48u.

BIAB / Rubberbase

Heb jij last van nagels die continue afbreken of wil jij van het nagelbijten af? Dan is de Rubberbase behandeling de ideale oplossing voor jouw nagelproblemen.

Rubberbase is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

Deze behandeling wordt toegepast op de natuurlijke nagels om deze te verbeteren en te verstevigen.
Na iedere behandeling worden jouw nagels sterker, dit doordat het product in de bovenste lagen van de nagelplaat dringt. Tevens creëert de Rubberbase een c-curve in je nagels, wat voor extra stevigheid en voor een slankere uitstraling zorgt.

Gel

Gelnagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging van natuurlijke nagels. Gel is een kant en klaar stofje wat op een nagel wordt gelakt, door middel van UV-lamp zal het uitharden en vast blijven zitten.
Gel is er in vele kleuren en glitters. Wens je verstevigende gelnagels, dan wordt de gel alleen op de nagels aangebracht. Wanneer je de nagels wilt verlengen wordt er gebruik gemaakt van een kunstnagel.

French

French manicure acryl is een trendy klassieker. Een French manicure op gel of acrylnagels is te herkennen aan de witte halvemaan aan de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die naturel is gelakt. Het geeft je nagels een verzorgende maar ook natuurlijke uitstraling. Het kan worden aangebracht op je eigen natuurlijke nagels maar je kunt er ook voor kiezen om jouw nieuwe acrylnagels te voorzien voor een make over.